Örum mukana Power Truckissa

16.08.2018

Power Truck Show, kuljetusmessu- ja autonäyttelytapahtuma, järjestettiin 10.-11.8. Kauhavan Alahärmässä. Powerpark-huvipuiston alue täyttyi tapahtuman historiassa jo neljättätoista kertaa kuljetusalalla toimivasta ammattiväestä ja muista alasta kiinnostuneista. Yli 200 kuljetusmessuosastoa ja lähes 400 näyttelyautoa sai jälleen kerran liikkeelle yhteensä noin 30 000 tapahtumakävijää!

Power Truck Show on ammattilaisyleisön mieleen

Örum sponsoroi Power Truck Show -autonäyttelytapahtumaan puhalluspisteen ja lisäksi olimme mukana myös sponsoroimassa vetoautokisaa. Örumin valotuotteet olivat hienosti edustettuna tapahtumassa.

Autonäyttelyssä jaettiin palkintoja muun muassa näyttävyydestä ja hyvästä palvelusta ja tulokset löytyvät täältä >>

Valot, tuoteuutuus, lisävalo, kaukovalo, PowerTuckShow, Rigid, star-warnig,valot, Örum, 2018, Tmi Kari Kokkarinen, Scania, S730, 2018, Iisalmi
Saammeko esitellä, Vaihtolava-autot -kilpailun voittaja, Tmi Kari Kokkarinen, Scania S730, 2018, Iisalmi. – Lisää turvallisuutta ja ajomukavuutta saadaan laadukkailla takavaloilla, majakoilla ja tasovilkuilla, työ- ja lisäkaukovaloilla. Kuvassa muun muassa katolla Star Warning Systemsin 1800cm majakka, RIGID 50” työvalo ja alhaalla Hella RokLume 7500 lm työvalot.
Valot, tuoteuutuus, lisävalo, kaukovalo, PowerTuckShow, Rigid, star-warnig,valot, Örum, 2018
Örumin jälleenmyyjillä oli esillä useita tuoteuutuuksia ja kestosuosikkeja. Mielenkiintoa ja menekkiä oli tuntuvasti.
Kuljetus, Auvinen, Low Rider, Super, Truck, Power Truck Show
Kuljetus Auvisen Low Rider on niittänyt palkintoja kotimaassa ja ulkomailla. Power Truckissa Low Rider palkittiin Super Truck -pokaalilla. Kuljetus Auvinen sai palkintoja myös muissa kategorioissa.
Örum, puhallutuspiste, power truck show, hyötyajoneuvot, lisävalot, kaukovalot
Örum oli tapahtumassa mukana sponsoroimassa Vastuullisuutta liikenteessä -teemalla alueen sisäänkäynnin yhteyteen puhallutuspisteen.

Seuraavaksi suuntana FinnMETKO

Seuraavat messut ovat jo työn alla ja suunnitteilla. Örum on omalla osastollaan mukana myös elokuun lopun FinnMETKO-tapahtumassa. Jämsässä pidettävä FinnMETKO on vuoden 2018 suurin raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely.

Lisätietoja esitteestä (pdf) >>Örum HYA FinnMETKO 2018

Asiantunteva myyntitiimimme palvelee kaikissa hyötyajoneuvoihin liittyvissä lisä- ja kaukovaloja, suodattimia ja muita raskaan liikenteen lisävarusteita, kemikaaleja ja varaosia koskevissa asioissa yritysasiakkaita. Erityisosaamistamme ovat myös pneumaattiset jarrujärjestelmät. – Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.