Örum on suomalainen perheyritys

01.12.2016

suomi-lippu-web

Örum Oy Ab kuuluu suomalaiseen perheomisteiseen Mercantile-konserniin. Örumin historia suomalaisessa varaosakaupassa juurtaa reilusti yli 90 vuoden taakse eli lähes koko Suomen itsenäisyyden ajalle.Tukkuverkostomme ulottuu etelärannikolta aina pohjoisimpaan Rovaniemeen ja pystymme siten tarjoamaan asiakkaillemme paikallista asiantuntemusta ja palvelua sekä toimivan logistiikan.

Örum työllistää suoraan noin 300 henkilöä yli 20 toimipisteessä Suomessa ja välillisesti monia muita suomalaisia yrityksiä eri puolella Suomea. Valitsemalla Örum, kotimainen laadukkaiden ja luotettavien varaosien ja autotuotteiden toimittaja yhteistyökumppaniksi, on mukana työllistämässä suomalaisia vuoden jokaisena päivänä.

Örumin valikoimien kaikki varaosat, tarvikkeet ja kemikaalituotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Turvallisuus ja luotettavuus ovat meille tärkeitä. Pyrimme valitsemaan tuotevalikoimaamme kotimaassa valmistettuja tuotteita, silloin kun se on mahdollista. Suomessa valmistettuja edustamiamme merkkituotteita ovat mm. Fenno, Finisol Pro ja Grojet.