Uusi Örumnet 3.0 on tehokas työkalu korjaamolle, varaosaliikkeelle ja työn vastaanottoon

27.09.2022

Uudistunut Örumnet 3.0 -ohjelma on julkaistu. Uudet toiminnallisuudet tekevät siitä erittäin käyttäjäystävällisen ja tehokkaan työkalun varaosaliikkeelle, korjaamolle ja työn vastaanottoon. – Uusi Örumnet 3.0 on paljon enemmän kuin varaosaluettelo. Örumnet 3.0:n tehokkuus, tarkkuus ja lisäominaisuudet palvelevat nyt aiempaa paremmin asiakkaittemme liiketoimintaa ja tehostavat päivittäistä työskentelyä.

Örumnet 3.0 on enemmän kuin varaosaluettelo

Kiinnostavimmat uudet ominaisuudet:

  • Uusi, älykäs haku tietää koskeeko hakusi mm. auton rekisterinumeroa, tuotenimikettä vai OE-numeroa.
  • Ajoneuvon yksilölliset tiedot ovat käytettävissäsi, aivan kuin auton DNA.
  • Uusi Örumnet on entistä tarkempi ja osien tilaaminen on entistä vaivattomampaa sekä kustannustehokkaampaa.
  • Ohjeaika-napilla näkee nopeasti arvion työhön kuluvasta ajasta. Korjauksen kustannus- ja kestoarvio on nyt entistä helpompaa.
  • Tärkeimmät huoltotiedot on nähtävissäsi pöytäkoneella, tabletilla ja puhelimella.
  • Laajempi saatavuus. Näet heti tilaamasi tuotteen saatavuuden, myös muista varastoista toimitusaikoineen. Tilaus onnistuu yhdellä kertaa suoraan Örumnetistä.
  • Uudet käyttäjäystävälliset muokattavuudet, joilla voit muun muassa säätää etusivun ikkunoiden sijainteja, ulkoasun pimeätilaan ja kirjainkokoa.

Kaupankäynti ja tuotetietojen haku sähköistyy

Kaupankäynti ja tuotetiedon hakeminen on siirtynyt yhä enemmän verkkoon. Örumilla tämä muutos on nähty mahdollisuutena ja siihen on tartuttu. Päivitetty Örumnet 3.0 mahdollisuus myös asiakkaillemme, sillä tietotekniikka tarjoaa ylivoimaisesti tehokkaimmat menetelmät esimerkiksi saatavuuden, varastojen, tuotetietojen, autokohtaisen tiedon ja yhteensopivuuksien tarkistamiseen 24/7 eli juuri oman tarpeen mukaan.

– Örumnetin kehitystyön taustalla on tehty viime kuukauden aktiivista käytännön testausta ja yhteistyötä pilottiryhmän asiakkaiden kanssa. Kehitystyötä jatketaan yhä ja yhteensopivuudet ja tuotetiedot täydentyvät koko ajan. Tavoitteemme on olla autohuollon ylivoimaisin tietolähde, kertoo pilottiryhmän vetäjä ja Örumin kehitysjohtaja Veli Vaaramäki.

Örumnet 3.0:n käyttöönotto on helppoa ja nopeaa

Uuden Örumnetin käyttöön voi siirtyä heti ja käyttöönotosta on tehty mahdollisimman helppoa. Örumnet 3.0 toimii uudessa osoitteessa 30.orumnet.fi ja aiemmat Örumnet-tunnukset toimivat edelleen. Autofutur-asetuksiin vaihdetaan uusi osoite palvelimen osoitteeksi. Lisätietoja saa tarvittaessa omalta myynnin yhteyshenkilöltä.

Markkinoiden laajin kokonaispalvelun tarjonta

Örumnet 3.0:n myötä palvelemme asiakkaitamme entistä tehokkaammin sähköissä kanavissa. Myös kokonaispalvelua on kehitetty aktiivisesti viime vuodet. Työtapojen ja autojen tietoteknistyminen, korjaamolaitteiden sekä diagnostiikan kehitys ovat vaikuttaneet siten, että Örum-konsernin palveluihin ja tarjontaan kuuluu nykyisin aiempaa laajemmin asiantuntija- ja koulutuspalveluita. – Lisätietoa Örum-konsernin kattavista palveluista, kuten koulutuspalveluista ja teknisistä tukipalveluista, löydät osoitteesta www.diagno.fi.

Pidetään yhdessä pyörät pyörimässä!