Philips – ajoneuvoteollisuuden edelläkävijä valoissa jo yli sadan vuoden ajan

12.10.2020

Tehokkaat ajovalot auttavat kuljettajaa näkymään ja näkemään tiellä paremmin, ja välttämään näin vaaratilanteita. Siksi ajovalopolttimoiden valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Korkealaatuiset, tehokkaat ja tyylikkäät Philipsin xenon- ja halogeenipolttimot on suunniteltu kaikkiin ajo-olosuhteisiin.

Philips-valotuotteet yhdistyvät autoilijoiden mielessä laatuun, eikä se ole sattumaa, sillä taustalla on vakuuttava historia testausta ja laadunvarmistusta. Philipsin ajoneuvotuotteita pidetään alkuperäisosavalmistaja- ja jälkiasennusmarkkinoilla luokkansa parhaina. Tuotevalikoima on testattu perusteellisesti, ja sen valvonta ja sertifiointi on tiukimpien ECE-vaatimusten mukaista, mikä varmistaa erinomaisen ajokokemuksen.

Philipsin ajovalopolttimot valmistetaan ja hyväksytään autoja koskevien säännösten mukaisesti. Vaatimuksissa määritetään muun muassa sallitut valovirta-arvot lumeneina, sekä tuotteen virrankulutus ja polttimon kaikki mitat lasisesta polttimosta aina kantaan saakka. Näin varmistetaan, että jokainen polttimo sopii jokaiseen ajovaloon, ja että niiden yhdessä tuottama valokeila on asianmukainen ja ajoturvallinen. Philipsin ensiasennuslaatuiset halogeenipolttimot luovat tehokkaan, tarkan ja äärimmäisen kirkkaan valokeilan

Philipsin halogeenipolttimoissa on UV-pinnoitettua kvartsilasia. Se parantaa polttimon lämpötilanmuutosten kestävyyttä, mikä pidentää polttimon käyttöaikaa ja parantaa UV-absorptiota, mikä puolestaan suojaa ajovalon optiikkaa. Vikatilanteessa kvartsilasi ei räjähdä siruiksi – oletko joskus tyhjentänyt lasimuruja umpion sisältä ? Philips ajovalopolttimoiden kanssa tätä ongelmaa ei synny.

Ajaminen pimeässä voi rasittaa silmiä ja näin lisätä väsymisen tunnetta. Philipsin jälkiasennettavien halogeenipolttimoiden valkoisempi valo lisää kontrastia edessäpäin olevaan tiehen, mikä helpottaa kohteiden tunnistamista ja tulkintaa. Kun näet paremmin, pysyt virkeänä kauemmin, mikä lisää ajoturvallisuutta ja -mukavuutta.

MUISTA: Ajovalopolttimot kannattaa vaihtaa pareittain

Pelkästään viallisen polttimon vaihtaminen saattaa tuottaa epätasaisen tai häilyvän valokeilan ja aiheuttaa siten turvallisuusriskin. Ajoneuvovalot on aina paras vaihtaa pareittain.

Millainen on hyvä polttimo?

Ajovalopolttimot ovat huipputarkkoja tuotteita. Siinä missä tavallinen kotitalouskäyttöön suunniteltu polttimo valaisee tilan vain muutaman metrin säteellä, heijastimella varustetun ajovalopolttimon on valaistava tie reilusti yli 50 metrin matkalta. Lue lisää aiheesta!