Raskaan kaluston pakoputkistot Örumin valikoimissa

05.03.2019

Örumin valikoima laajeni alkuvuodesta raskaan kaluston pakoputkistoihin. Valikoima painottuu Scanian, Mercedeksen ja Volvon pakoputkistoihin, äänenvaimentimiin sekä Euro 4- ja Euro 5-mallien SCR-katalysaattoreihin sekä putkiosiin ja asennuskomponentteihin. – Kun kotimainen tuttu toimittaja FennoSteel alkoi viime vuonna valmistaa raskaan pakoputkia, oli luontevaa ottaa ne mukaan Örumin valikoimaan, toteaa Örumin HYA-tiimin myyntipäällikkö Tapani Arokoski. Suomen markkinoilla paikallisen valmistajan ja toimittajan etuna on nopea reagointikyky. Lisäksi Örumia ja FennoSteeliä yhdistävät kotimaisen asiakaskunnan ja autokannan tuntemus sekä toimitusvarmuus.

Örumin raskaan tuotevalikoima

Örum on tunnettu raskaan kaluston asiakkaiden parissa erityisesti hyötyajoneuvojen valojen ja jarrujärjestelmien toimittajana. Örumin kokonaistarjonnan ja sitä tukevan palveluntarjonnan parempi esilletuominen ja kehittäminen on ollut vahvasti esillä viime aikoina. Raskaan kaluston pakoputkistot ovat osa tätä valikoimakehitystyötä. Tilaa tuotekatalogi tai kysy lisätietoja teknisestä myynnistämme: raskas@orum.fi.

Örumin valikoimista löytyy nykyisin myös raskaan kaluston pakoputkistot, jotka ovat FennoSteelin tuotantoa. Suomen teiden raskasta kalustoa dominoi kolme valmistajaa: Mercedes, Scania ja Volvo ja valikoima kattaa yleisimmät äänenvaimentimet, SCR-katalysaattorit Euro 4- ja Euro 5-malleihin sekä putkiosat ja asennuskomponentit.

 

Laatua ja kotimaisuutta – kansainvälinen FennoSteel

Parkanolainen perheyritys FennoSteel on valmistanut pakoputkia jo vuodesta 1985 ja työllistää 100 henkilöä. Yritys on Pohjoismaiden suurin henkilöautojen, maatalous- ja työkoneiden pakoputkien ja pakoputkistojen valmistaja. Uusimpana tuotteena vuonna 2018 FennoSteel otti valikoimiinsa raskaan kaluston pakoputkistot. Yritys on tehnyt pitkään pakoputkiosia alihankkijana muille valmistajille ja erilaiset raskaan kaluston alustarakentamisen putkikomponentit ovat olleet jo pitkään tuotevalikoimassa.

Lue koko FennoSteel-tarina asiakaslehdestämme (s. 4-6) täällä >> 

FennoSteel on valmistanut pakoputkia jo vuodesta 1985. Parkanolainen perheyritys on Pohjoismaiden suurin henkilöautojen, maatalous- ja työkoneiden pakoputkien ja pakoputkistojen valmistaja.

 

Vaimentimet kaikkeen kalustoon

Suomen maanteillä liikkuu suuri määrä ennen vuotta 2005 rekisteröityjä raskaita ajoneuvoja. Valikoimastamme löytyy kilpailukykyiset vaimentimet myös näistä yleisimpiin malleihin. Tarjolla on myös SCR-vaimentimet Euro 4- ja Euro 5-malleihin.

Äänenvaimennin Scania, tuotenumero: 240-T22301 (Oe.1800841, 1420278, 1378553, Dinex:68327). Liittyvät tuotteet: Joustoputki Scania 140 mm Tuotenumero: 240-T22223 (Oe.1487830, Dinex:68507). Joustoputki Scania 170 mm Tuotenumero: 240-T22224 (Oe.1420847, Dinex:68703).

 

Pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmät

Tällä hetkellä noin 9 miljoonaa raskasta ajoneuvoa on varustettu Boschin Denoxtronic pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmällä. EU-päästömääräykset tulee luonnollisesti ottaa huomioon. – Myös viranomaiset ovat tiukentaneet otetta järjestelmien tarkistuksissa.

Järjestelmä koostuu muutamasta pääkomponentista:
• syöttöyksikkö, jossa integroitu ohjainlaite
• annostelumoduuli
• suihkutussuutin

Varmista järjestelmien toimivuus ja ota yhteyttä tekniseen myyntiimme raskas@orum.fi tai 010 569 4466. Syöttöyksikkö toimitetaan viimeisimmällä ohjelmapäivityksellä, joka ollut voimassa yksikön valmistusajankohtana.

Tekninen tuki ja koulutuspalvelut osana Örumin palvelukokonaisuutta

Päivittäisen teknisen myynnin ja tuotetuen lisäksi merkittävä osa Örumin palvelukokonaisuutta ovat valtakunnallinen tekninen tuki ja koulutuspalvelut.

Koulutuspalvelut sekä erityisesti diagnostiikkaan ja testereihin liittyvät palvelut tukevat kokonaistarjontaa ja ne toteutetaan yhteistyössä Örumin tytäryhtiö Diagnon kautta.

Lisätietoja saat omalta Örum-yhteyshenkilöltäsi tai suoraan Diagnosta; Diagno Finland Oy, hotline@diagno.fi.

Koulutuskalenteri löytyy osoitteesta: www.diagno.fi/koulutus.

 

 ******


LISÄTIETOJA:

Lataa tiedote/esite: Orum-Raskas-HYA-pakoputket-Fenno-3-2019-tiedote

Lisätietoja myös: FennoSteel Oy >>