Raskaan vauhtistartti FinnMETKOsta

29.10.2018

Örumin raskaan syksy lähti vauhdilla käyntiin Jämsässä pidetyiltä FinnMETKO-messuilta. Elo-syyskuun vaihteessa Jämsässä pidetty kolmipäiväinen raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely FinnMETKO oli Hyötyajoneuvotiimimme vuoden 2018 suurin tapahtuma. FinnMETKOssa Jämsässä vieraili kolmen päivän aikana yhteensä 34 700 messuvierasta ja esillä oli peräti yli 400 näytteilleasettajan tarjontaa. Örumin tuplakokoinen osasto erottui edukseen.

Teemana messuilla oli liikenteen turvallisuus. FinnMETKOssa Örumin osastolla esillä oli sekä valaistuspuolen perusvalikoimaa että viimeisimpiä tuoteuutuuksia. Osaston vetonaulana oli mukana alan uusinta tulevaisuuden tekniikkaa edustava Smart CAB -konseptiohjaamo.

– Meillä on tavoitteena olla vahvasti esillä eri medioissa, jotta asiakkaat löytävät ja tuntevat paremmin laajan valikoimamme, kertoo Örumin hyötyajoneuvo-osaston myyntipäällikkö Tapani Arokoski. – Monille on ollut positiivinen yllätys Örumin valikoiman laajuus paitsi kevyellä myös hyötyajoneuvo sektorilla. Merkittävä osa Örumin asiakkaista ja myynnistä tulee raskaan kaluston ensiasennuslaatuisista huollon varaosista sekä valaistustuotteista. Valmistavaan perävaunu- ja metsäkoneteollisuuteen tarjotaan myös pneumaattisia jarrujärjestelmiä sekä valaistusratkaisuja.

Marraskuun Valovoima 2018 -kiertue

Syksyn taittuessa talveksi on edessä myös kuuden paikkakunnan Valovoima-kiertue marraskuussa. Jos työvalot, lisävalot ja valosuunnittelu kiinnostavat, kannattaa tulla paikan päälle jututtamaan asiantuntijoita ja testaamaan valoja.

Lisätietoja kiertueesta löydät täältä >>

MaatalousKonemessut messukeskuksessa marraskuussa

Tulevan marraskuun alussa Örumin raskaan osaston tiimi on mukana myös MaatalousKonemessuilla Helsingin Messukeskuksessa to – la 15. – 17.11.

Kysessä on maatalousalan messutapahtuma ja tarjolla on saman katon alla historian laajin kattaus koneita, laitteita ja palveluita maatalouden tarpeisiin. Örum-messuosaston tarjonta painottuu työ- ja lisävaloihin maa- ja metsätalouden koneisiin ja laitteisiin.