Uusi ÖRUM-tukku avasi Kokkolassa 12. huhtikuuta!

15.04.2021

Bileet! Anders Kronqvist lupaa avajaisjuhlat, kunhan korona-aika hellittää. Kuvassa takana Anders Kronqvist (vas.) ja Jouni Nylén, edessä Pertti Huukkala ja Jarmo Kauppinen.

 

Örum Oy Ab on avannut Kokkolaan uuden tukkumyyntipisteen Anders Kronqvistin johdolla. Hän vastaa myös Vaasan ja Seinäjoen asiakkuuksista.

Kokkolassa Andersin tukena toimivat kokeneet varaosamyyjät Pertti Huukkala ja Jarmo Kauppinen sekä varaston puolella Tommi Lahtonen.

– Toteutus tehtiin nopealla päätöksellä. Saimme vuokrattua vuodenvaihteessa lopettaneelta kumppaniltamme jääneet tilat, aluejohtaja Atte Matilainen kertoo.

Kauppa käy! Jarmo Kauppinen (vas.) ja Pertti Huukkala ovat tuttu parivaljakko alueen asiakaskunnalle.

Vain tukkumyyntiä tekevä liike on ollut avoinna maanantaista 12. huhtikuuta alkaen ja Kokkolan alueen runsaslukuinen asiakaskunta saa taas laadukasta ja paikallista Örum-palvelua lyhyen tauon jälkeen.

– Haluamme olla alueen korjaamoiden tärkeä kumppani ja helpottaa asiakkaan arkea palvelullamme. Kokkolan-tukustamme korjaamot saavat käytännössä kaiken: varaosat, työkalut, koulutukset ja korjaamolaitteet. Vahvuutemme on myös laadukkaissa tuotteissa ja hyvässä logistiikassa, sillä saamme nopeasti tavaraa tänne Euroopasta saakka, aluepäällikkö Anders Kronqvist paljastaa.

– Suuri vahvuus on myös henkilökunnassa, joka on tuttua alueen yrittäjille. Toimintamme on saatu nyt käyntiin, seuraavien kuukausien aikana hiomme vielä toimipisteen prosesseja ja optimoimme paikallista valikoimaa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Kokkolan tukkumyyntipiste tarjoaa erityisosaamista myös alueen laadukkaille Örumin Autoasi- ja Autonomi-ketjukorjaamoille, jotka tarjoavat myös Brembo-, Diesel ja e-Expert-erikoiskonseptien palveluita.

Korona-aika tuo haasteensa hyvin alkaneen korjaamotoiminnan avajaisiin, mutta Anders lupaa pirskeet heti, kun tilanne sen sallii.

– Vallitsevasta tilanteesta johtuen suurempia avajaisia ei tässä hetkessä ole vielä mahdollista järjestää. Tilanteen parantuessa pidämme avajaisia isommalla porukalla ja juhlistamme hyvää alkua, Anders päättää hymyillen.