Valovoima 2018 -kiertue valaisee marraskuuta

29.10.2018

Örumin valovoimakiertue valaisee marraskuuta 6.11. alkaen kuuden paikkakunnan tapahtumissa.

Turvallisuutta ja ergonomiaa

Ajoneuvon valoilla on suuri merkitys sekä kuljettajan omalle turvallisuudelle että muulle liikenteelle. Erityisesti turvallisuus- ja työergonomianäkökulmat ovat tärkeitä teemoja Suomen olosuhteissa pimeään aikaan. Marraskuun saapuessa Örum kiertää ammattilaistiiminsä kanssa kuudella paikkakunnalla tuomassa valoa pimeyteen.

VALOVOIMA 2018 -KIERTUEEN PAIKKAKUNNAT:

tiistai 6.11. Tuusula, Hio-Mex Oy, Pihasaunionkuja 8
keskiviikko 7.11. Joensuu, MTP-Hydrauliikka Oy, Aspitie 13
torstai 8.11. Kuopio, Veho Trucks, Takojantie 24
tiistai 13.11. Tampere (Pirkkala), RST-Steel Oy, Haikanvuori 3
keskiviikko 14.11. Seinäjoki, Jussinmaki.net, Pohjankaari 4
torstai 15.11. Rovaniemi, Lumise Oy, Teollisuustie 17

Valovoima-kiertueen tapahtumat kannattaa merkitä kalenteriin ja mennä käymään paikan päälle. Tapahtumat alkavat iltapäivän hämärtyessä ja tarkempi kellonaika kannattaa varmistaa ao. toimipisteestä.

Kaikilla kiertuepaikkakunnilla arvotaan 3 kpl ELWIS PRO 320R ladattavia LED-taskulamppuja.

Lataa tästä kiertueen pdf-mainos: Valovoima2018-juliste-A3

Yhteistyötä ja asiakaslähtöistä näkökulmaa

Marraskuun kiertueen kiertueauton valot suunnitellaan ja toteutetaan tuttuun tapaan yhteistyössä Vehon kanssa, kertoo myyntipäällikkö Tapani Arokoski. – Meille on tärkeää tehdä yhteistyötä muiden alan ammattilaisten ja brändien kanssa sekä myös tavata asiakkaita.

Laajan lisä- ja työvalojen sekä majakoiden valikoiman esittelyn lisäksi kiertueella tuodaan esille myös hyvän valosuunnittelun merkitystä. Kiertueella on esittelyssä kiinnostavia valouutuuksia ja mahdollisuus päästä ihan itse testaamaan monia tuotteita asiantuntijoiden opastuksella.

Lohjan Ajolähtö Oy on myös onnistuneesti rakentanut brändiään ja erottuu edukseen tyylikkäästi toteutetuilla valoratkaisuilla.

Kuvassa viime syksynä 2017 valovoimakiertueella mukana ollut Mercedes-Benz Sprinter. Kiertueella työ- ja lisävalojen tehokasta ja tyylikästä toteutusta pääsi tutkimaan testaamaan livenä illan hämärtyessä. Myös tulevan kiertueen auton valot suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä Vehon kanssa.