Valovoima-kiertue starttaa lokakuussa

20.10.2020

Viides Valovoima Road Show käynnistyy lokakuun lopussa, jolloin uutuuksilla ja demo-välineillä varusteltu esittelyauto kiertää ympäri Suomea. Kiertueen aikana vierailemme valtakunnallisilla valoasiantuntijoilla ja yhteistyökumppaneilla, joiden luona pääsee tutustumaan ja vertailemaan markkinoiden parhaita valaistusratkaisuja.

Kiertueen tärkein tehtävä on tietämyksen lisääminen valoista. Esittelemme myös parhaat uutuudet, ja voit vertailla suosikkeja paikan päällä. Annamme myös vinkkejä miten juuri sinun valaistustarpeen voisi parhaiten ratkaista.

Tärkein valikoima rakentuu HELLA, RIGID sekä PHILIPS -uutuuksista. Mukana myös mm. JUMBO LED lisäkaukovalot, Rebelution majakat sekä FMS pinta-asennettavat työvalot. Polttimovalikoimasta löydät Philips LED Ultinon PRO9000 ja Racing Vision GT200, sekä useat muut innovaatiot ja valotykit. Kiertueen paikkakunnilla sinulla on mahdollisuus tutustua lisäkaukovaloihin, työvaloihin sekä polttimoihin. Lisäksi voit vertailla niitä muiden markkinoilla olevien ratkaisujen kanssa illan hämärässä – todellisissa tilanteissa.

Örumin HYA myyntipäällikkö Tapani Arokoski avaa valaistuksen valinnassa huomioitavia seikkoja:

– Mitä tärkeämpi merkitys valaistuksella on työssäsi, sitä tärkeämpää on tehdä päätökset fiksusti ja oikein. Kun puhutaan tärkeistä valoista, keskeisessä roolissa ovat värisävyt, heijastuskuviot sekä sopivat tehot, jotka yhdessä tarjoavat käyttäjälle parhaan kokemuksen. Me Örumilla haluamme olla avuksi ja jakaa tietoamme ammattilaisten turvallisuuden ja työtehokkuuden varmistamiseksi.

Kiertueella voit tutustua myös ensiasennuksen huipputuotteisiin, sekä edulliseen, uuteen tuoteperheeseen kuuluvaan HELLA Valuefit-mallistoon, joka on saanut markkinoilla erinomaisen vastaanoton. HELLA Valuefit -mallistossa yhdistyy edullinen hinta, hyvä laatu, tehokas valo, kahden vuoden takuu, sekä näyttävät myymäläpaketit. Ennen kaikkea se on helppo valinta.

VALOVOIMA 2020 -kiertuepaikkakunnat:

JYVÄSKYLÄ Tiistai 27.10.
Bernitz huolto, Ampumaradantie 28

KUOPIO Keskiviikko 28.10.
Savon Raskashuolto, Telkkistentie 14-16

JOENSUU Torstai 29.10.
MTP Hydrauliikka, Aspitie 13

SEINÄJOKI Tiistai 3.11.
Jussinmaki.net, Pohjankaari 4

OULU Keskiviikko 4.11.
Valostore, Alasintie 9

ROVANIEMI Torstai 5.11.
Lumise Oy, Teollisuustie 17