Valovoimakiertue 2016 starttaa

05.10.2016

zeroglare-roklume-web-1016

Örumin Valovoimakiertue 2016 starttaa 10.10. Lappeenrannasta ja kiertää Suomea kymmenellä paikkakunnalla: Lappeenranta – Jyväskylä – Kuopio – Kajaani – Oulu – Rovaniemi – Vaasa – Pori. Katso oma paikkakuntasi alla olevalta listalta ja tule käymään tapahtumassa! 

Örumin raskaan osaston syksyn HELLA Valovoima -kiertueella pääset vertailemaan, kuinka markkinoiden kestosuosikit pärjäävät uutuuksia vastaan iltahämärässä. Kiertueella pääsee vertailemaan livenä uusimpia työvaloja ja näkemään, kuinka tärkeää on valita oikea työvalo oikeaan tehtävään. Mukana kiertueella on HELLAn asiantuntijoita, joiden kanssa pääsee keskustelemaan siitä, mitkä valot olisivat juuri sinulle parhaat.

Valovoimakiertueen aikataulu ja paikkakunnat:

10.10. Lappeenranta, Auto-Kilta, Terminaalinkatu 27
11.10. Jyväskylä, Raskone, Sorastajantie 4
12.10. Kuopio, Veho, Takojantie 24
13.10. Kajaani, Raskone, Timperintie 7
17.10. Oulu, Wetteri, Poikkimaantie 31
18.10. Rovaniemi, Suomen Erikoistekniikka, Teollisuustie 17
19.10. Vaasa, Käyttöauto, Rantamaantie 35
20.10. Pori, Veho, Korjaamatu 3
21.10. Espoo, Lommila, Veho, Lommilanrinne 2, klo 14-17
24.10. Vantaa, Veho, Ansakuja 3, klo 15-19

HUOM! Parhaiten valoja pääsee testaamaan iltapäivän hämärtyessä iltaa kohti. Kannattaa tarkistaa tarkka aika tapahtuman toimipisteestä, jos sitä ei mainita erikseen.

Missä mennään? Millä tulevaisuus valaistaan?

Osallistu kiertueella kuumaan tekniikkakeskusteluun ”Xenon vastaan LED” ja tule vertaamaan omin silmin pääseekö halogeeni-valoilla lähellekään LEDien ja Xenonin valotehoa. Tuote-uutuuksista RokLUME sekä Ultra Beam II edustavat kiertueella työvalojen kirkkainta kärkeä. RokLUME on työvalojen pioneeri ja edustaa tulevaisuuden työvalotekniikkaa sen kaikilla osa-alueilla.

Työvaloissa on eroja

”Työvalot ovat paljon muutakin kuin pelkästään lumeneita ja watteja. Niiden laatua määrittelee  muun muassa käyttötarkoitus, valon laatu ja tekniikka. Eli reflektoivat pinnat, vikavirtasuojaukset, tärinän ja sään suoja sekä linssi- ja valotekniikka ovat Hellalla omaa luokkaansa,”kiteyttää Örumin raskaan osaston myyntipäällikkö Tapani Arokoski .

Uusi tekniikka – turvallisempaa ja tehokkaampaa

Markkinoilla seurataan useimmiten vain pelkkien wattien ja lumenien määriä ja käytännössä tämä on aiheuttanut sen että esimerkiksi työmaat ovat täynnä häikäiseviä ja häiritseviä valoja, jotka vaarantavat työturvallisuutta. Hellalla on laaja kokemus ajoneuvojen valotekniikasta ja valojen suuntaamisesta ja tätä tietotaitoa he ovat alkaneet hyödyntämään nyt myös työvaloissakin.

Työvalomalliston uutuudet RokLUME ja ZeroGlaze

Kiertueen kummisetä, Hella-tuotepäällikkö Henry Valkila, on innoissaan kiertueen uutuuksista: ”Hella kehittää jatkuvasti uutta ja on ollut pitkään alansa edelläkävijä. Heiltä tulee tasaisesti uusia innovaatioita markkinoille, mistä tuoreimpana esittelyssä RokLUME-työvalomallisto, johon pääsee myös tutustumaan kiertueella. RokLUME- ja ZeroGlare-optiikka valaisee tehokkaasti eikä häikäise muita alueella toimivia. Tämä on tärkeää työturvallisuutta ja työn mielekkyyttä huomioitaessa.”

Lataa tästä kiertueen esite: hella-valovoimakiertue-lokakuu2016-web