Varaudu syyshuoltoon: Bosch-akut, -sulat ja -polttimot

26.08.2020

Nyt on oikea aika varmistaa syksyyn tarvittavat akut, pyyhkimensulat ja polttimot. Tässä muutamia kiinnostavia uutuuksia ja ajankohtaisia tuotteita Boschilta!

Uutuustuote Boschilta, saatavilla lokakuussa!

Bosch-akku TA 080 210Ah
Tuotenumero: 0092TA0800

Valikoiman uusin ja tehokkain raskaan kaluston akku AGM-teknologialla ja PowerFrame® -tekniikalla, erityisesti start/stop-järjestelmiin. Huippuluokan suoritustehoa erityisesti suuriin virrankulutustarpeisiin. Täysin huoltovapaa. Käyttökohteita: makuuohjaamolla varustetut pitkän matkan kuorma-autot, perälautanostimilla varustetut jakeluautot, matkailubussit ja linja-autot.

Lataa Bosch-akut-esite!

 

Pyyhkimensulat

Nyt on oikea aika täydentää sulkavalikoima ajan tasalle. Bosch-sulat varmistavat erinomaisen näkyvyyden joka säällä.

Lataa Bosch-sulkaluettelo!

Aerotwin

Patentoidulla Power Protection Plus -teknologialla varustetut Bosch Aerotwin -pyyhkimensulat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn kaikissa sääolosuhteissa, hiljaisen pyyhinnän ja merkittävästi pidemmän käyttöiän. Bosch Aerotwinin ajoneuvokohtaiset jousikiskot on valmistettu huipputeknisestä Evodium-teräksestä. Jousikiskot varmistavat tasaisen ja oikeansuuruisen paineen pyyhkimensulan koko pituudelta. Ne painavat sulat tuulilasia vasten minimoiden raidat, jotka muuten haittaisivat näkyvyyttä, eivätkä sulat nyi tai kitise. Tuulen suhinoita vähentävän aerodynaamisen muotoilun ansiosta Aerotwin on käytössä lähes äänetön.

Tiesitkö?

Tunnethan Aerotwin-sulkien kirjainlyhenteet: Aerotwin A = matalaprofiilisulka alkuperäissovittimella, AeroTwin AM = matalaprofiilisulka mallikohtaisella multi-clip -sovittimella, AeroTwin AP = Plus, matalaprofiilisulka, 4 innovatiivista sovitinta, pyyhinsulkaan sopii 10 eri pyyhinvartta, AeroTwin AR = Retrofit, matalaprofiilisulka koukkuvarsiliitännällä.

Perusvaraston ostajalle saatavilla myös sulkateline, kysy lisää myynnistämme.

Lataa sulkatelinetiedot!

 

 

Bosch-polttimot

Illat pimenevät jo ja etenkin yöaikaan on tärkeää, että valot toimivat ja valaisevat moitteettomasti. Polttimoita kannattaa siis olla varastossa ja niihin liittyvät vaihdot ja huollot ennakoida ajoissa.

Toimitamme laadukkaat Bosch-polttimot valtakunnallisesti eri korjaamoille.