Veho-huoltoautokonseptin valosuunnittelu Örumilta

17.02.2017

Valosuunnittelu on olennainen osa kaikkien hyötyajoneuvojen toiminnallisuutta. Työvalojen täytyy olla tarpeenmukaiset, asiakkaan tarpeisiin ja käyttöolosuhteisiin sopivat. Välähdysmajakoiden täytyy hälyttää ja näkyä niin yöllä kuin päivällä. Lisäksi luotettavat ja hyvät valot parantavat luonnollisesti myös työturvallisuutta ja työtehokkuutta ja ovat sitä kautta aina järkevä investointi.

Vehon Mercedes-Benz Service 24h-palvelu on valtakunnallisesti yhtenäisen linjan mukainen. Huoltoautojen valosuunnittelu toteutettiin yhteistyössä Örumin hyötyajoneuvoasiantuntijoiden kanssa.

Vehon huoltoauton perusvarusteisiin kuuluu Hella LED-lightbar lisäkaukovalojen tupla-asennus-setti keulassa, joissa yhdistyy sekä Pencil- että Flood-tyyppiset valokeilat. Katolla TA2-laatuinen STAR-hälytysmajakka, joissa on huomioitu hieman harvinaisemman TA2-viranomaisluokituksen mukaisesti näkyvyys myös päiväaikaan. Poikkevissa liikennetilanteissa tarvitaan maskissa sekä ajoneuvon takaosassa olevia tasovilkkuja. Lisätietoja raskas(at)orum.fi.

Katso video: