Vibracoustic CV -ilmajouset Örumin valikoimissa

04.01.2019

Maailman johtavan hyötyajoneuvojen ilmajousien valmistajan Vibracousticin ilmajouset löytyvät nyt Örumin valikoimasta. Vibracoustic-ilmajousilla on Örumnet-palvelussa saatavilla kattava vertailumateriaali OE-numeroilla ja muiden valmistajien numeroilla. Yli 800:n Vibracoustic-tuotteen valikoimasta löytyy niin bussien, kuorma-autojen ja trailerien ilmajousia. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima ohjaamon ja istuimien ilmajousia.

Saksalaista laatua, tekniikkaa ja prosesseja

Saksalaisen yhdistelmä parasta tekniikkaa, standardeja ja prosesseja takaavat, että Vibracoustic CV Air Springs pystyy tarjoamaan jatkuvasti korkealaatuista laatua ja palvelua asiakkaille kaikkialla maailmassa.

Kaikki tuotanto on sertifioitu autoteollisuuden vaatimusten mukaisesti. Näitä sertifiointeja ovat muun muassaTS16949, ISO14001, ISO18001 ja EAC.
Luotettavuus ja prosessien hallinta erityisen pitkälle vietyä; Vibracoustic CV Air Springs sekoittaa itse omat kumiseoksensa ja pystyy hallitsemaan koko tuotantoprosessia raaka-aineesta lopputuotteeseen asti.

Tutustu valikoimaan Örumnetissä

OE-puolelta tuttu Vibracoustic on merkittävä tekijä ensiasennuspuolella ja Suomesta Vibracoustic ilmajouset löydät Örumin valikoimasta. Vibracoustic ilmajousilla on Örumnet-palvelussa kattava vertailumateriaali OE-numeroilla ja muiden valmistajien numeroilla.

– Yli 800 Vibracoustic-tuotteen valikoimasta löytyy niin bussien, kuorma-autojen ja trailerien ilmajousia. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima ohjaamon ja istuimien ilmajousia. Haulla löytyy, lupaa Petri Haapalainen Örumin raskaan sektorin tuotehallinnasta.

Lisäapuna tuotehaussa voi käyttää Vibracoustic-nettikatalogia, joka löytyy vertailunumeroineen osoitteesta www.vibracoustic-cvas.com/product-search.

CV-ilmajousituksen teknologiajohtaja

Vibracoustic tutkii jatkuvasti uusia tapoja parantaa suorituskykyä, tuotteita, prosesseja, materiaaleja ja menetelmiä. Kevyempi paino, pienentynyt polttoaineen kulutus, parempi kestävyys sekä asennuksen ja huollon helppous ovat tervetulleita parannuksia myös kaikkien asiakkaiden keskuudessa.

Vibracoustic CV Air Springs GmbH on erikoistunut hyötyajoneuvojen ilmajousien suunnitteluun ja valmistukseen. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Hampurissa Saksassa ja sillä on toimintaa Unkarissa, Turkissa, Kiinassa USA ja Meksikossa. Yhtiössä työskentelee noin 700 henkilöä. Vibracoustic on ollut Euroopan ensimmäinen hyötyajoneuvojen ilmajousien valmistaja. Yrityksen historiaa voidaan jäljittää reilusti yli sata vuotta taaksepäin, aina vuoteen 1849. Vibracoustic-nimellä yritys alkoi toimia kesäkuussa 2013 ja aiemmin toiminta rakentui useista alan tunnetuista tuotemerkeistä ja yhtiöistä.

OE-puolelta tuttu Vibracoustic on merkittävä tekijä ensiasennuspuolella ja Suomesta Vibracoustic ilmajouset löydät Örumin valikoimasta.

REFERENSSIT: Vibracoustic CV -ilmajousia käyttävät yritykset ympäri maailmaa:

 

Globaalisti tunnetut tuotemerkit

Yhtiön vahva premium-tuotemerkki on Vibracoustic CV, joka tunnettiin aiemmin nimellä Aircruise. Tuotemerkin takaa löytyy todella laaja valikoima ilmajousia hyötyajoneuvoihin. Vibracoustic-ilmajouset on suunniteltu ja valmistettu tärkeimpien OEM-valmistajien teknisten vaatimusten mukaisesti, joilla taataan turvallisuus ja suorituskyky kaikissa olosuhteissa.

Monet hyötyajoneuvot on alunperinkin varustettu Vibracoustic CV ilmajousilla. Yhtiön toinen tuotemerkki on Blacktech. Sillä on myös vahva maine riippumattomassa jälkimarkkinassa niin Suomessa kuin muuallakin.

Uusin innovaatio Vibracoustic Bionics

Vibracoustic Bionics on yrityksen uusin innovaatio. Tässä uudenlaisessa ilmajousessa on saavutettu parempi polttoainetehokkuus, mukavuus ja kierrätettävyys, jotka ovat ominaisuuksia joiden avulla pystytään vähen tämään myös käyttökustannuksia. Euro 6-lainsäädännön asettamien haasteiden noudattaminen on edellyttänyt merkittäviä muutoksia ajoneuvojen rakenteisiin. Suurempien jäähdyttimien ja pakokaasujärjestelmien tehostaminen vähentää muiden ajoneuvojen järjestelmien käytettävissä olevaa tilaa ja johtaa huomattaviin käyttölämpötilojen kasvuun.
Esimerkiksi painolla on merkitystä, koska sen avulla voidaan vähentää esimerkiksi merkittävästi polttoainekulutusta. Vibracoustic Bionics -ilmajousessa käytetyllä ”Sleeve”-tyyppisellä ilmajousiratkaisulla säästettiin tilaa ja vähennettiin painoa, ja samalla parannettiin polttoainetaloutta, kestävyyttä, mukavuutta ja turvallisuutta, kierrätettävyyttä ja pystyttiin vähentämään huoltotarpeita.

Radikaalisti uudenlainen ilmajousi Vibracoustic Bionics on näkyvästi pienempi kuin perinteiset ilmajousiratkaisut. Se voi olla asennettu suoraan rungon alle ilman lisäkannakkeiden tarvetta.

Poistamalla kalliit kannakkeet ja ruuvit, ja voidaan säästää painoa yli 70 kg, mikä puolestaan mahdollistaa paremman hyötykuorman ja näin ollen tarjoaa taloudellista hyötyä. Lisäksi Bionics-ratkaisu vähentää ajoneuvon jousittamatonta painoa, joka lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta.

Lisätietoja ja myynti: Örum Hyötyajoneuvot: raskas@orum.fi tai puhelimitse 010 569 4466.

KUVAT: VIBRACOUSTIC CV AIR SPRINGS GMBH