Korjaamosuunnittelu

Diagno Finland Oy tarjoaa myös suunnittelupalveluita. Vahva yhteistyö tavarantoimittajien kanssa mahdollistaa ja varmistaa suunnitteluvaiheessa oikeanlaisten ratkaisujen löytymisen asiakkaidemme kone- ja laite tarpeisiin. Yhdistämme laitteiden tekniikan rakennustekniikan vaatimuksiin, oli kyse sitten autohuollosta- korjaamosta, katsastusasemasta, oppilaitoksesta tai laaja-alaisesta autoliikkeestä myyntitiloineen.

Korjaamolaitteet

Diagno on autokorjaamoalan edelläkävijä. Yrityksemme palvelukonseptiin kuuluvat autotekniset koulutukset, korjaamolaiteratkaisut, työkalut- ja erikoistyökalut, tekninen tuki sekä korjaamonsuunnittelu. Haluamme toimia yhteistyöyrityksiemme kumppanina palvellen heitä parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Korjaamolaitehuolto

Valtakunnallinen huoltomme palvelee kaikkien edustamiemme tuotteiden huoltoon, asennuksiin ja korjauksiin liittyvissä kysymyksissä. Laitevalmistajien kouluttamat asentajamme huoltavat ja korjaavat laitteet valmistajan ohjeiden mukaisesti ja valmistajien varaosilla.

Huoltopalveluissa satsaamme nopeaan ja asiantuntevaan palveluun ja nopeisiin varaosatoimituksiin. Varastoimme laajasti varaosia edustamiimme tuotteisiin.

Tekninen tuki

Autotekninen tukipalvelu auttaa ajoneuvojen korjaukseen ja vianetsintään liittyvissä kysymyksissä sopimusasiakkaita erillisen hinnoittelun mukaisesti. Ammattitaitoinen tekninen tuki palvelee myös testilaitteiden ja korjaamovarusteiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä laiteasiakkaitaan ilman erillistä veloitusta.

Suurin osa ongelmista saadaan selvitettyä puhelimen välityksellä. Teknisellä tuellamme on käytössään parhaat työkalut myös etätuen antamiseen. Voimme auttaa asiakkaitamme mm. videoyhteyden ja tietokoneen etäyhteyden välityksellä.

Koulutukset

Diagno kouluttaa automaahantuonti organisaatioiden ja jälleenmyyjä, – sekä jälkimarkkinointi organisaatioiden teknistä henkilöstöä yhteistyössä ajoneuvovalmistajien kanssa.

Toimintamalli mahdollistaa Diagnon asiantuntijoiden kompetenssin viimeisimpien teknisten uudistuksien osalta.

Merkkiorganisaatioiden lisäksi Diagno tekee tiiviistä yhteisyötä korjaamoketjujen kanssa, kouluttamalla korjaamoketjujen henkilökuntaa.

Yhteistyö ajoneuvomerkkien sekä korjaamokonseptien kanssa ei estä riippumattomia autokorjaamoita osallistumasta Diagnon järjestämiin koulutuksiin. Suurin osa koulutuksista on avoimia kaikille korjaamoille.

Koulutusvalikoima on hioutunut pitkän kokemuksen myötä, ja se on hyvin dynaaminen sekä ajantasainen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että yrityksessä riittää kompetenssi pitämään koulutuksia ajoneuvojen perussähkö ja mekaanisista aihepiireistä aina monimutkaisimpiin sähköelektronisiin ja mekaanisiin aihepiireihin asti, tieto- ja laitetekniikkaa unohtamatta.

Konseptit

Valtakunnallisesti palvelevat ketjumme Autoasi, Autonomi ja Bosch Car Service tarjoavat varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamoille, olipa autosi takuuikäinen tai vanhempi. Erilaiset käyttövoimiin ja jarruihin erikoistuneet osaamiskonseptimme varmistavat, että saat parasta mahdollista palvelua, ajoit sitten bensiini-, diesel-, sähkö- tai hybridiautoa.

Örum-konserniin kuuluva korjaamopalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys Diagno Oy on ainoa toimija Suomessa, jonka kautta henkilöstönne voidaan kouluttaa Diesel Expert -, e-Expert- tai Brembo-Expert -tasoiseen erikoisosaamiseen. Expert-sertifikaatit viestivät kyseisten palvelujen ydinkohderyhmille korjaamonne osaamisen tasosta ja ohjaavat teille uusia asiakkaita.

Varaosat ja komponentit

Meiltä löydät laajan valikoiman alkuperäislaatuisia ja tunnettuja auton varaosia sekä monipuolisia lisävarusteita Euroopan johtavilta tavarantoimittajilta. Kumppaneiden käytössä on alan nykyaikaisin luettelo Örumnet. Luettelon avulla tunnistat ajoneuvot, löydät oikeat osat, sekä teet tilaukset.

Työkalut

Työkaluvalikoimastamme löydät laadukkaat Hazet, Vigor, Mϋller, Sealey ja Pichler työkalut erilaisiin korjaamon tarpeisiin.