Örumin valikoima laajenee

40 000 uutta tuotetta eurooppalaisilta tavarantoimittajilta

Örumin tuotevalikoiman laajenemisen ensimmäisessä vaiheessa olemme avanneet eurooppalaisten tavarantoimittajien varastot käyttöösi ja lisänneet 40 000 uutta tuotetta valikoimaan. Tulevaisuudessa palvelun valikoima tulee kehitystyön myötä moninkertaistumaan.

Tuoteryhmien ja hakutoiminnon kehitys

Erityisesti alustan osien valikoima kokonaisuutena, sekä iskunvaimentimien, jousien ja tiivisteiden valikoima on kasvanut huomattavasti. Lisäksi OE-, eli alkuperäistuotteiden määrä on kasvanut merkittävästi. Örumnet 3.0 -palvelussa sinulla on käytössäsi entistä nopeampi ja kattavampi hakutoiminto.

Tuotteiden tilaus, toimitus ja palautus

Voit tilata uusia tuotteita sähköisistä tilauskanavistamme: Örumnet 3.0:sta ja sähköpostilla. Saatavuudet ja hinta ovat selkeästi näkyvillä Örumnet 3.0:ssa, jolloin tilausprosessi on yksinkertainen ja nopea – ilman turhaa kirjeenvaihtoa!

Eurooppalaisten tavarantoimittajien varastoista tilatut tuotteet toimitetaan sinulle nopeasti! Kuljetamme tuotteet 1–3 vuorokaudessa koko Suomen alueelle ilman lisäkuluja. Huomaathan, että eurooppalaisten tavarantoimittajien varastoista tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Miksi tilata uudesta Örumnet 3.0:sta?

  • Erittäin laaja tuotevalikoima. Näet kaikkien varastojen saldot sekä tuotteiden saatavuuden ja hinnan
  • Tilaa varaosat yhdestä osoitteesta 24/7 – silloin kun sinulle sopii.
  • Nopea toimitus kaikista varastoista
  • Asioidessasi Örumin kanssa, tuotteilla on takuu ja tehdastilaustuotteita lukuun ottamatta myös palautusoikeus.

Örumnet 3.0 – kaikki mitä tarvitset, nyt yhdestä paikasta.

Tästä Örumnet 3.0-palveluun

Kiinnostuitko?