Hyötyajoa 1/2020 -lehti nyt luettavissa

27.11.2020

Lataa Örumin Hyötyajoa 1/2020 -lehti tästä

Hyötyajoa-lehden 1/2020 sisältö:
sivu 4 – Räätälöidyt perävaunuratkaisut Säkylästä
sivu 6 – Onnistunut Valovoima-kiertue
sivu 8 – HELLA-shapeline takavalouutuudet
sivu 10 – Kestosuosikki – HELLA Jumbo lisävalot
sivu 11 – WABCO Intelligent Trailer Program (ITP)

Ammattiliikenne, kuljetusala ja työkoneet – luotettavuus ja laatu tärkeässä roolissa

Örum on ollut jo lähes vuosisadan ajan asiakkailleen luotettava kumppani keskittyen OEM-laatuisiin tuotteisiin ja asiakkaidensa kuuntelemiseen. Pitkäjänteinen yhteistyö tavarantoimittajien kanssa, laadukkaat ja tunnetut tuotemerkit sekä ammattitaitoinen palvelu takaavat asiakkaidemme tyytyväisyyden. Kehitämme toimintaamme myös logistiikan ja uusien tuotemerkkien osalta.

Vuosi 2020 on ollut monella tapaa erilainen vuosi. Korona heitti keväällä maailmanlaajuisen haasteen myös yritysmaailman puolelle. Olemme vahvasti mukana kuljetus- ja konealalla, jonne pandemia jättää oman jälkensä. Haastavina aikoina yritysten palvelun taso mitataan todella ja me olemme Örumilla pyrkineet pitämään palvelumme totutulla korkealla tasolla. Vahvat ja pitkät suhteet päämiehiimme ovat auttaneet pitämään toimitusketjut tasaisina.
Logistiikkaketjumme arvonnousu on ollut huimaa. Tavoitteemme ja missiomme nyt ja jatkossa on olla asiakkaan tukena ja turvana kaikkina aikoina.

Kuljetusalan raskaan kaluston pituus- ja massamuutokset ovat edelleen uutisotsikoissa. Tulevaisuudessa Suomenkin teillä saatetaan nähdä isoja, maksimissaan 34,50 metrin ajoneuvoyhdistelmiä. Muutokset vaativat paljon niin kalustolta kuin tiestöltäkin. Kun massat kasvavat, nousee esimerkiksi jarrujärjestelmien laatu isoon rooliin. Tähän WABCO tarjoaa parhaat ja turvallisimmat ratkaisut.

Työvalopuolella kehityksen edelläkävijänä on HELLA, jonka tuotteista löytyvät vaativimmallekin alan ammattilaisille kestävät ja oikeanlaiset OEM-laatuiset valoratkaisut.